Programma

Terrein open om 12.00 uur
Ben jij een echte fan? Zit je het hele jaar al te wachten om al die gave Tractoren, Trucks en natuurlijk de rijders van dichtbij te aanschouwen. Dan ben je vast blij dat het wedstrijdterrein, winkelplein en het rennerskwartier dit jaar vanaf 12.00 uur is geopend voor publiek! De kassa’s + barren zijn ook vanaf 12.00 uur geopend.

Aanvang wedstrijden om 15.00 uur
Ja dan gaat het echte geweld beginnen! Brullende motoren en dikke vlammen uit de uitlaat. Wie heeft er een full pull en welke motor gaat in vlammen op? De wedstrijden zijn afgelopen rond de klok van 22.00 uur.

Koter Stekkie open van 15.00 – 21.00 uur
Tractorpulling entertainment voor het hele gezin! In het speciale koter stekkie kunnen jouw koters zich kostelijk vermaken. Springkussen, mini trekkers, stoeien tussen het hooi en gratis ranja de hele dag door. Als klap op de vuurpijl is er ook nog begeleiding aanwezig in het Koter Stekkie.

Baan 1

GN Two Wheel Drives (50min)
Light Modifieds 1 (45 min)
Banden Service Lochem GN Pro Stocks (70min)
Pauze Programma (20 min)
Otto en Thomas Gruber met mini’s
GN Mini Unlimiteds (75 min)
Olden Makelaars Super Stock (75 min)
GN Modifieds (70 min)

Baan 2
Sport 2,5 ton Topniveau (60min)
Sport 4,5 ton Topniveau (60min)
Supersport 3,4 ton Topniveau (60min)
Pauze programma (20 min)
Otto en Thomas Gruber met mini’s
Bouwmeester Precisie Graafwerk Supersport 3,6 ton Topniveau (65 min)
Wensink Mercedes Benz Supersport Trucks (70 min)
Supersport 4,5 ton Topniveau (75 min)

16.00 uur Helikoptervluchten (reserveren kan via tetske@tractorpullinglochem.nl, kosten € 75 p.p.)

22.00 uur Hertog Jan Afterparty met Plork en de Aannemers (gratis entree)
Rond de klok van 22 uur als alle wedstrijden zijn gereden verplaatsen wij het feest onder de reuzenparasol. Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. Het kwartet uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek.

Menu