De voorverkoop is gestopt; u kunt niet meer online kaarten bestellen
lees meer >>
Kom naar de presentatieavond van de Tractorpulling Lochem op dinsdag 19 mei...
lees meer >>
Early Birds - Kaartverkoop start op 1 april! Geen grapje!
Profiteer van ons...
lees meer >>
Online kaarten bestellen

Welkom

’t is weer gebeurd!

Het weer speelde een grote rol op de 32ste Tractorpulling Lochem. Afgelopen zaterdag kwamen rond de 8000 bezoekers af op het spektakel. Voor het eerst begon de wedstrijd om 15:00 uur. Een gouden greep volgens voorzitter Peter Scholten. "Het terrein was om 12 uur open en de echte fans vulden direct al de tribune. Toen de wedstrijd begon was de hoofdtribune al vol. Rond de klok van 17:00 uur was ook de andere zijde van de baan goed gevuld".
 
Teams uit de regio hebben Lochem omarmd als hun thuiswedstrijd. Vaak houdt dat in dat zij al hun sponsoren en fans uitnodigen. "Dat is natuurlijk een groot compliment dat ze ons evenement uitkiezen als thuiswedstrijd. Daar gaan we komende jaren aan werken en meer mee doen".
 
Het winkelplein en het koterstekkie was dit jaar zichtbaar drukker. Kinderen stonden in de rij bij het quad rijden en gratis limonade drinken. Na afloop van de wedstrijd was het spannend of er nog bezoekers zin hadden in een feestje onder de reuzenparasol. 'Die spanning is niet nodig geweest. Het feest met de live band Kraakt Helder was super. De tent was helemaal vol en iedereen genoot volop'.
 
De wedstrijd was perfect verlopen. Geen grote schades bij de teams en geen ongevallen. Al met al een evenement volgens het boekje. Op naar de 33ste editie op zaterdag 6 augustus 2016. 


Ons op de voet blijven volgen?
Like ons dan op Facebook

Tot ziens op 6 augustus 2016!

logo