14 juli 2021

TRACTORPULLING LOCHEM 2021 AFGELAST

We hadden goede hoop, goede zin! Toen de maatregelen versoepeld werden drie weken geleden, besloten we ervoor te gaan. De 37e editie van de Tractorpulling Lochem zou op 7 augustus plaatsvinden. Helaas heeft de overheid door de ontwikkelingen rondom het coronavirus vorige week moeten besluiten om de maatregelen aan te scherpen. Daarom hebben wij met pijn in het hart besloten om ook in 2021 geen Tractorpulling Lochem te organiseren.
Door de aangescherpte maatregelen wordt het voor ons onhaalbaar om het evenement te organiseren. Dat de Tractorpulling voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan, is een enorme domper. We snappen de teleurstelling van zowel de bezoekers als de deelnemers en vrijwilligers. We hopen jullie volgend jaar op 6 augustus 2022 weer te mogen verwelkomen.
Heb je al een ticket gekocht in de voorverkoop? Dan kan je een voucher voor volgend jaar óf je geld terug krijgen. Dit kan je aanvragen vanaf dinsdag 20 t/m woensdag 28 juli. Ga hiervoor naar het tabblad ’terugbetaling 2021′.
Töt volgend joar!
Bestuur STPL

 ← terug naar nieuwsoverzicht

Menu