Programma

Zaterdag 6 augustus 2022 gaan om 14:00 uur de poorten van de wedstrijdarena open. Om 16:00 uur starten we met de wedstrijd. Aan de voet van de Lochemse berg wordt het weer een ouderwetse avond genieten van bruut geweld!

Nieuw dit jaar is een gratis toegankelijk rennerskwartier! Dit is de plek waar de monteurs en rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Dichterbij kan je niet komen, ga op de foto met een rijder of een machine. Wil je ook graag de wedstrijd meemaken?  Dan heb een ticket nodig, deze zijn te koop en met korting voorverkoop en aan de dagkassa.

Aan de start hebben we de volgende klasses:

Baan 1 Baan 2
Light Modifieds Sport 4,5 ton Topniveau
Limited Superstocks Mini Unlimiteds
Two Wheel Drives Cabstore Supersport Trucks
Banden Service Lochem Prostocks Supersport 3,6 ton Beloftenniveau
Olden Makelaars Superstocks Bouwmeester Precisie Graafwerk Supersport 4,5 ton Topniveau
Henco Trans Modifieds

Tot ongeveer 23:00 uur kan je genieten van de krachtpatsers op de baan. Daarna gaan we door met een afterparty in de pullingarena.

Parkeren
Dit is helemaal gratis in de weide naast het terrein. Er is speciale ruimte voor fietsen en een gehandicapten parkeerplaats. Kamperen op onze parkeerplaats is helaas niet toegestaan.

Ieder bedrag, pinnen mag!
Ook dit jaar weer eindeloos pinnen op het terrein. Zowel tickets als munten zijn met de pin te betalen.

Kinderdorp – open van 14:00 tot 21:00 uur.
Tractorpulling is entertainment voor het hele gezin! In het speciale kinderdorp kunnen jouw koters zich kostelijk vermaken. Racen op Massey Ferguson traptrekkers, springen in een springkussen, storm over een stormbaan of zweven in de zweefmolen (tot 10 jaar). Als klap op de vuurpijl is het allemaal gratis en is er begeleiding aanwezig.

Winkelstraat
Tussen het geweld op de baan door lekker langs kraampjes struinen. De nieuwe Massey Ferguson tractor bewonderen. Een broodje, frietje of suikerspin eten, een koud biertje of glaasje fris drinken, in de winkelstraat is van alles te doen!

Afterparty – gratis toegankelijk vanaf 22:30 uur.
We sluiten de dag in stijl af met een spetterende DJ show tot in de kleine uurtjes! Overdag zal Spektakel b.v. een vinyl show verzorgen, ’s avonds draait DJ Headphones het dak eraf! Om na afloop van de wedstrijd met iedereen te kunnen proosten openen we onze poorten vanaf 22:30 uur. Vanaf dan is de pullingarena gratis toegankelijk. Heb je dan nog zin om te komen of te blijven, ben je heel erg welkom! – Onze huisregels blijven gelden.

Rolstoel terras
Voor de mindervaliden hebben wij een rolstoel terras waar zij samen met één begeleider van de krachtpatsers op de baan kunnen genieten.

Plattegrond
Ons terrein heeft een nieuwe indeling, check het hier alvast!

Menu