Programma

Het programma voor 2024 is nog niet bekend, onderstaand het programma van 2023.

 

Vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus 2023 vindt de 38e editie van Tractorpulling Lochem plaats.  Aan de voet van de Lochemse berg wordt het ouderwets genieten van bruut geweld!

Dit jaar is er opnieuw een gratis toegankelijk rennerskwartier! Dit is de plek waar de monteurs en rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Dichterbij kan je niet komen, ga op de foto met een rijder of een machine. Wil je ook graag de wedstrijd meemaken? Dan heb een ticket nodig, deze kan je kopen in de voorverkoop en aan de dagkassa.

Op vrijdag starten we op één baan. Er staan verschillende Farmstock en Truck klassen op het programma, een avond bruut geweld en dikke PK’s. Vrijdag is de pulling-arena toegankelijk vanaf 17:00 uur, om 18:00 uur start de wedstrijd.

Zaterdag gaan we vol gas op twee banen. Naast de Farmstock en Truck klassen staan er ook machines uit de koningsklassen van de sport, de Grand National, op het programma. Op zaterdag is de pulling-arena vanaf 14:00 uur toegankelijk en starten de wedstrijden om 16:00 uur. Vanaf 12:00 uur kan je al een kijkje nemen in het rennerskwartier.

Aan de start hebben we de volgende klassen:

Vrijdag:

Baan 1
Sport 2,5 ton Promoniveau
Supersport 3,4 ton Topniveau
Supersport 3,6 ton Beloftenniveau
Sport Trucks

Zaterdag:

Baan 1 Baan 2
Light Modifieds Sport 4,5 ton Topniveau
Mini Unlimiteds Two Wheel Drives
Banden Service Lochem Prostocks Cabstore Supersport Trucks
Henco Trans Modifieds Bouwmeester precisie graafwerk Limited Superstocks
Olden Makelaars Superstocks Supersport 3,6 ton Topniveau
Supersport 4,5 ton Topniveau

Parkeren
Dit is helemaal gratis in de weide naast het terrein. Er is speciale ruimte voor fietsen en een minder valide parkeerplaats. Kamperen op onze parkeerplaats is helaas niet toegestaan.

Ieder bedrag, pinnen mag!
Ook dit jaar weer eindeloos pinnen op het terrein. Zowel tickets als munten zijn met de pin te betalen.

Winkelstraat
Tussen het geweld op de baan door lekker langs kraampjes struinen. De nieuwe Massey Ferguson tractor bewonderen. Een broodje, frietje of suikerspin eten, een koud biertje of glaasje fris drinken, in de winkelstraat is van alles te doen!

Rolstoel terras
Voor de mindervaliden hebben wij een rolstoel terras waar zij samen met één begeleider van de krachtpatsers op de baan kunnen genieten.

Kinderdorp – alleen op zaterdag – 
Tractorpulling is entertainment voor het hele gezin! In het speciale kinderdorp kunnen jouw koters zich kostelijk vermaken. Racen op Massey Ferguson traptrekkers, springen in een springkussen, storm over een stormbaan. Op zaterdag is het kinderdorp van 14:00 tot 21:00 geopend. Als klap op de vuurpijl is het helemaal gratis en is er begeleiding aanwezig.

VIP deck – alleen op zaterdag-
Vanaf het exclusieve VIP deck heb je een fenomenaal uitzicht op de wedstrijd én kan je onbeperkt genieten van hapjes en drankjes. Let op deze tickets zijn zeer gelimiteerd verkrijgbaar. Het VIP-deck is zaterdag vanaf 15:00 uur geopend.

Menu