Programma

Vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus 2023 vindt de 38e editie van Tractorpulling Lochem plaats.  Aan de voet van de Lochemse berg wordt het ouderwets genieten van bruut geweld!

Dit jaar is er opnieuw een gratis toegankelijk rennerskwartier! Dit is de plek waar de monteurs en rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Dichterbij kan je niet komen, ga op de foto met een rijder of een machine. Wil je ook graag de wedstrijd meemaken? Dan heb een ticket nodig, deze kan je kopen in de voorverkoop en aan de dagkassa.

Aan de start hebben we de volgende klasses:

Vrijdag:

Baan 1
Supersport 3,4 ton Topniveau
Standaard XL 8,0 ton Topniveau
Supersport 3,6 ton Promoniveau
Sport Trucks

Zaterdag:

Baan 1 Baan 2
Sport 4,5 ton Topniveau Light Modifieds
Two Wheel Drives Mini Unlimiteds
Supersport Trucks Prostocks
Limited Superstocks Modifieds
Supersport 3,6 ton Topniveau Superstocks
Supersport 4,5 ton Topniveau

Parkeren
Dit is helemaal gratis in de weide naast het terrein. Er is speciale ruimte voor fietsen en een gehandicapten parkeerplaats. Kamperen op onze parkeerplaats is helaas niet toegestaan.

Ieder bedrag, pinnen mag!
Ook dit jaar weer eindeloos pinnen op het terrein. Zowel tickets als munten zijn met de pin te betalen.

Winkelstraat
Tussen het geweld op de baan door lekker langs kraampjes struinen. De nieuwe Massey Ferguson tractor bewonderen. Een broodje, frietje of suikerspin eten, een koud biertje of glaasje fris drinken, in de winkelstraat is van alles te doen!

Rolstoel terras
Voor de mindervaliden hebben wij een rolstoel terras waar zij samen met één begeleider van de krachtpatsers op de baan kunnen genieten.

Kinderdorp – alleen op zaterdag – 
Tractorpulling is entertainment voor het hele gezin! In het speciale kinderdorp kunnen jouw koters zich kostelijk vermaken. Racen op Massey Ferguson traptrekkers, springen in een springkussen, storm over een stormbaan. Als klap op de vuurpijl is het allemaal gratis en is er begeleiding aanwezig.

VIP deck – alleen op zaterdag-
Vanaf het exclusieve VIP deck heb je een fenomenaal uitzicht op de wedstrijd én kan je onbeperkt genieten van hapjes en drankjes. Let op deze tickets zijn zeer gelimiteerd verkrijgbaar.

Plattegrond
Ons terrein heeft een nieuwe indeling, check het hier alvast! (plattegrond 2022)

Menu