Wedstrijd

Vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024 vindt de 39e editie van Tractorpulling Lochem plaats.  Aan de voet van de Lochemse berg strijdt de Nederlandse tractorpulling top, toonaangevend in Europa om de prijzen.

Voor het eerst in de geschiedenis van tractorpulling Lochem zullen we op vrijdag op twee banen actie hebben! Er staan maarliefst acht Farmstock klasses op het programma. Een avond bruut geweld en dikke PK’s! Vrijdag is de pulling-arena toegankelijk vanaf 17:00 uur, om 18:00 uur start de wedstrijd.

Zaterdag gaan we vol gas. Naast Farmstock en Truck klassen staan er ook machines uit de koningsklassen van de sport, de Grand National, op het programma. Op zaterdag is de pulling-arena vanaf 14:00 uur toegankelijk en starten de wedstrijden om 16:00 uur.

Rennerskwartier
Dit jaar is er opnieuw een gratis toegankelijk rennerskwartier! Dit is de plek waar de monteurs en rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Dichterbij kan je niet komen, ga op de foto met een rijder of een machine. Wil je ook graag de wedstrijd meemaken? Dan heb een ticket nodig, deze kan je kopen in de voorverkoop en aan de dagkassa.

Full-Pull afterparty!
Nieuw dit jaar is de Full-Pull afterparty! Beide dagen zullen we afsluiten met een feest die je niet wilt missen. Mocht je alleen willen feesten, dan dit kan ook! Voor het feest op zaterdag zijn tickets te koop voor de Full-Pull afterparty. Daarmee krijg je toegang tot de ‘werkplaats’. De toegang hiervoor opent om 21.00 uur.

Farmstock deck – alleen op zaterdag- 
Tevens wordt er dit jaar een Farmstock deck gebouwd bij de start van de Farmstock baan. Hier kun je, samen met je familie en vrienden, aan de statafel (met biertap op de achtergrond) de pullingactie op de baan volgen. Dit deck bevindt zich in de pulling-arena en is alleen zaterdag toegankelijk voor iedereen met een geldig ticket.

Parkeren
Dit is helemaal gratis in de weide naast het terrein. Er is speciale ruimte voor fietsen en een minder valide parkeerplaats. Kamperen op onze parkeerplaats is helaas niet toegestaan.

Ieder bedrag, pinnen mag!
Ook dit jaar weer eindeloos pinnen op het terrein. Zowel tickets als munten zijn met de pin te betalen.

Winkelstraat
Tussen het geweld op de baan door lekker langs kraampjes struinen. De nieuwe Massey Ferguson tractor bewonderen. Een broodje, frietje of suikerspin eten, een koud biertje of glaasje fris drinken, in de winkelstraat is van alles te doen!

Rolstoel terras
Voor de mindervaliden hebben wij een rolstoel terras waar zij samen met één begeleider van de krachtpatsers op de baan kunnen genieten.

Kinderdorp – alleen op zaterdag – 
Tractorpulling is entertainment voor het hele gezin! In het speciale kinderdorp kunnen jouw koters zich kostelijk vermaken. Racen op Massey Ferguson traptrekkers, springen in een springkussen, storm over een stormbaan. Op zaterdag is het kinderdorp van 14:00 tot 21:00 geopend. Als klap op de vuurpijl is het helemaal gratis en is er begeleiding aanwezig.

VIP deck – alleen op zaterdag-
Vanaf het exclusieve VIP deck heb je een fenomenaal uitzicht op de wedstrijd én kan je onbeperkt genieten van hapjes en drankjes. Let op deze tickets zijn zeer gelimiteerd verkrijgbaar. Het VIP-deck is zaterdag vanaf 15:00 uur geopend.

Menu