Veel gestelde vragen

Heb je na je bestelling nog geen bevestiging per mail ontvangen?
Check dan eerst je spam folder. Het komt soms voor dat de bevestiging daarin beland. Is het een uur na de tijd en heb je nog geen bevestiging? Laat het ons dan weten, dan sturen we jouw bevestiging opnieuw. (gegevens staan onderaan deze pagina)

Kan ik ook tickets kopen aan de dagkassa?
Zonder tegenbericht is dit gewoon mogelijk. De tickets zijn echter voordeliger in de voorverkoop.

Kan mijn ticket ook op mijn mobiel worden gescand?
Dat kan, maar we raden aan om de tickets vooraf te printen i.v.m. het internet signaal op ons terrein.

Vanaf welke leeftijd moeten kinderen betalen?
Op vrijdag mogen kinderen t/m 12 jaar gratis naar binnen! Op zaterdag mogen kinderen t/m 4 jaar gratis naar binnen. Kinderen van 5 t/m 12 jaar moeten in het bezit zijn van een geldig (kinder)ticket. Vanaf 13 jaar hebben ze een volwassen ticket nodig.

Ik heb een muntenticket, hoe gaat dit in zijn werk?
Je hebt in de voorverkoop alvast munten gekocht, slim! Met de QR-code die je hiervoor hebt gekregen kan je bij de grote muntenkassa jouw munten ophalen. Deze kassa vind je bij de hoofdingang.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, wat houdt dit in?
Het rennerskwartier en de pullingarena zijn net als vorig jaar gescheiden. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, hier kan je in en uit lopen. Dit is de plek waar de vrachtwagens van de teams opgesteld staan, je de monteurs aan het werk kan zien, op de foto kan gaan met een krachtige machine of stoere rijd(st)er. Wil je de pullingarena betreden waar de wedstrijd zich afspeelt en er vermaak is voor jong en oud? Dan heb je een ticket nodig. Deze zijn met korting verkrijgbaar in de voorverkoop en zonder tegen bericht ook aan de kassa.

Moet ik betalen om te parkeren?
Zeker niet! Iedereen kan gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Fiets of auto voor iedereen is er plek. Volg hiervoor de borden en de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

Kan ik met de pin betalen op het terrein?
Zeker kan dat! Je entree ticket of je munten alles kan met de pin. Ieder bedrag, pinnen mag!

Wat als Tractorpulling Lochem uitverkocht is?
Indien het maximale aantal tickets verkocht is, zal de organisatie dit kenbaar maken op de website en op de social media kanalen.
Houd deze dus goed in de gaten. Als we uitverkocht zijn laten we logischerwijs geen bezoekers meer toe op het terrein.

Wat mag ik mee naar binnen nemen?
Wat je wel en niet mee naar binnen mag nemen staat vermeld in onze huisregels. Deze vind je hier. Check deze goed voordat je voor verrassingen komt te staan.
Belangrijk is dat het meenemen van alcoholische dranken, glas- en blikwerk niet toegestaan is.  Hetzelfde geldt voor koelboxen of koeltassen, klapstoelen, paraplu’s en parasols. Daarnaast zijn vuurwerk, drugs, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen niet toegestaan, deze worden in beslag genomen en niet geretourneerd. Klik voor meer informatie en de andere huisregels die gelden tijdens de 38e editie op de bovenstaande link.

Ik wil graag blijven overnachten, kan dat?
Kom je naar tractorpulling maar is het te ver om terug te reizen? In de buurt zijn verschillende campings en hotels waar je zou kunnen verblijven. Kijk hiervoor op de site van de VVV Lochem via deze link.  Overnachten op ons terrein of de parkeerplaats is helaas niet toegestaan.

Ik ben mindervalide en rolstoel gebonden, kan ik ook naar Tractorpulling Lochem komen?
Natuurlijk! We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Aan het eind van baan 1 hebben we daarom een rolstoel terras gecreëerd waar vandaan de wedstrijd goed te volgen is. Op dit terras kan je van de wedstrijd genieten samen met één begeleider.

 

Heb je toch nog een vraag?
Voor algemene vragen mail naar info@tractorpullinglochem.nl. 

Heb je vragen over tickets mail naar tom@tractorpullinglochem.nl 

 

 

Menu