Veel gestelde vragen

Ik heb nog een ticket van vorig jaar, wat moet ik doen om dit jaar (2022) naar binnen te mogen?
Helemaal niks! Als je geen terugbetaling hebt aangevraagd staat jouw ticket nog gewoon geregistreerd. Je hoeft verder zelf geen actie te ondernemen. Neem je ticket net zo als anders mee, op papier of digitaal, laat hem scannen bij de controlepoort en klaar voor Tractorpulling Lochem ben je! Dit geldt voor entree tickets maar ook voor eventuele munten tickets.

Heb je na je bestelling nog geen bevestiging per mail ontvangen?
Check dan eerst je spam folder. Het komt soms voor dat de bevestiging daarin beland. Is het een uur na de tijd en heb je nog geen bevestiging? Laat het ons dan weten, dan sturen we jouw bevestiging opnieuw. (gegevens staan onderaan deze pagina)

Kan ik ook tickets kopen aan de dagkassa?
Zonder tegenbericht is dit gewoon mogelijk. De tickets zijn echter voordeliger in de voorverkoop.

Vanaf welke leeftijd moeten kinderen betalen?
Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen van 5 t/m 12 jaar moeten in het bezit zijn van een geldig (kinder)ticket. Ouder dan 12 jaar hebben ze een volwassenen ticket nodig.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, wat houdt dit in?
Dit jaar is de indeling van het terrein vernieuwd! Het grootste verschil is dat het rennerskwartier en de pulling arena gescheiden zijn. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, hier kan je in en uit lopen. Dit is de plek waar je de monteurs aan het werk kan zien en op de foto kan gaan met een krachtige machine of stoere rijd(st)er. Wil je de pulling arena betreden waar de wedstrijd zich afspeelt en er vermaak is voor jong en oud? Dan heb je en ticket nodig.

Wat als Tractorpulling Lochem uitverkocht is?
Indien het maximale aantal tickets verkocht is, zal de organisatie dit kenbaar maken op de website en op de social media kanalen.
Houd deze dus goed in de gaten. Als we uitverkocht zijn laten we logischerwijs geen bezoekers meer toe op het terrein.

Wat mag ik mee naar binnen nemen?
Wat je wel en niet mee naar binnen mag nemen staat vermeld in onze huisregels. Deze vind je hier. Check deze goed voordat je voor verrassingen komt te staan.

Belangrijk is dat het meenemen van alcoholische dranken, glas- en blikwerk niet toegestaan is.  Hetzelfde geldt voor koelboxen of koeltassen, klapstoelen, paraplu’s en parasols. Daarnaast zijn vuurwerk, drugs, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen niet toegestaan, deze worden in beslag genomen en niet geretourneerd. Klik voor meer informatie en de andere huisregels die gelden tijdens de 37e editie op de bovenstaande link.

Heb je toch nog een vraag?
Neem contact met ons op via onze Facebookpagina of stuur een mail naar info@tractorpullinglochem.nl.

 

 

Menu