Veel gestelde vragen

Heb je na je bestelling nog geen bevestiging per mail ontvangen?
Check dan eerst je spam folder. Het komt soms voor dat de bevestiging daarin beland. Is het een uur na de tijd en heb je nog geen bevestiging? Laat het ons dan weten, dan sturen we jouw bevestiging opnieuw (contactgegevens staan onderaan deze pagina).

Ik krijg een foutcode tijdens het bestel proces, hoe kan dat?
Vervelend! De voorverkoop wordt verzorgt door CM.com. Zij kunnen je in dit geval het beste en snelste verder helpen. Zij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via https://support.ticketing.cm.com/

Kan ik ook tickets kopen aan de dagkassa?
Zonder tegenbericht is dit gewoon mogelijk. De tickets zijn echter voordeliger in de voorverkoop.

Kan mijn ticket ook op mijn mobiel worden gescand?
Dat kan, maar we raden aan om de tickets vooraf te printen en/of de downloaden op je mobiel i.v.m. het internet signaal op ons terrein.

Vanaf welke leeftijd moeten kinderen betalen?
Op vrijdag hebben kinderen t/m 12 jaar gratis toegang! Op zaterdag hebben kinderen t/m 4 jaar gratis toegang. Kinderen van 5 t/m 12 jaar moeten zaterdag in het bezit zijn van een geldig (kinder)ticket. Vanaf 13 jaar hebben ze een volwassen ticket nodig.

Ik heb een ticket voor de prachtige zitplek op de Gold tribune, mag mijn kind daar ook op?
Op vrijdag is deze tribune vrij toegankelijk. Op zaterdag dient iedereen op de Gold tribune in het bezit te zijn van een geldig ticket, dus ook kinderen (ook jonger dan 4 jaar).

Ik heb een muntenticket, hoe gaat dit in zijn werk?
Je hebt in de voorverkoop alvast munten gekocht, slim! Met de QR-code die je hiervoor hebt gekregen kan je bij de muntenkassa bij de hoofdingang jouw munten ophalen.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, wat houdt dit in?
Het rennerskwartier en de pulling arena zijn net als vorig jaar gescheiden. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, hier kan je in en uit lopen. Dit is de plek waar de vrachtwagens van de teams opgesteld staan, je de monteurs aan het werk kan zien, op de foto kan gaan met een krachtige machine of een stoere rijd(st)er. Wil je de pulling arena betreden, de plek waar de wedstrijd zich afspeelt en er vermaak is voor jong en oud? Dan heb je een entree ticket nodig. Deze zijn met korting verkrijgbaar in de voorverkoop en zonder tegenbericht ook aan de dagkassa.

Moet ik betalen om te parkeren?
Zeker niet! Iedereen kan gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Fiets of auto voor iedereen is er plek. Volg hiervoor de borden en de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

Kan ik met de pin betalen op het terrein?
Zeker kan dat! Je entree ticket of je munten alles kan met de pin. Ieder bedrag, pinnen mag!

Wat als Tractorpulling Lochem uitverkocht is?
Indien het maximale aantal tickets verkocht is, zal de organisatie dit kenbaar maken op de website en op de social media kanalen. Houd deze dus goed in de gaten. Als we uitverkocht zijn laten we logischerwijs geen bezoekers meer toe op het terrein.

Wat mag ik mee naar binnen nemen?
Wat je wel en niet mee naar binnen mag nemen staat vermeld in onze huisregels. Deze vind je hier.

Ik wil graag blijven overnachten, kan dat?
Kom je naar tractorpulling Lochem maar is het te ver om terug te reizen? In de buurt zijn verschillende campings en hotels waar je zou kunnen verblijven. Kijk hiervoor op de site van de VVV Lochem via deze link.  Overnachten op ons terrein of de parkeerplaats is helaas niet toegestaan.

Ik ben mindervalide en rolstoel gebonden, kan ik ook naar Tractorpulling Lochem komen?
Natuurlijk! We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Aan het eind van baan 1 hebben we daarom een rolstoel terras gecreëerd waar vandaan de wedstrijd goed te volgen is. Op dit terras kan je van de wedstrijd genieten samen met één begeleider.

 

Heb je toch nog een vraag?
Voor algemene vragen mail naar info@tractorpullinglochem.nl. 

Heb je vragen over tickets mail naar tom@tractorpullinglochem.nl 

 

 

Menu